Проруските сепаратисти от т. нар. ЛНР продължават да извършват насилствена

...
Проруските сепаратисти от т. нар. ЛНР продължават да извършват насилствена
Коментари Харесай

Баща отиде да вземе детето си от детска градина, руснаците го хванаха и пратиха на фронта -

Проруските сепаратисти от така наречен " ЛНР " не престават да правят насилствена готовност на жители за фронта в Донбас.

Мъж от Луганск бе хванат, когато идва да вземе детето си от детска градина. Войниците употребяват мощ против жителите на псевдорепубликата.

В Телеграм каналите се появи малко видео, което демонстрира по какъв начин бойците хващат мъжа на територията на детската градина. Човекът се съпротивлява и желае да го пуснат у дома. Той се оплаква и от използването на мощ от страна на бойците. В този миг един от солдатите вижда, че жена снима случая на видео и стопира записа.

Според информация от стратегическото командване на ВСУ по този начин наречената " ЛНР " към този момент може да реже порти на жилища, с цел да ревизира дали вътре има мъже в наборна възраст. В псевдорепубликата е въведен подобаващ " закон ".

Ще ви напомним, че от май в интернет се появяват видеоклипове, на които се вижда по какъв начин наказателните сили във краткотрайно окупираната Луганска област ловят мъже, с цел да ги изпратят на фронта. Един сходен случай беше показан във видеоклип предходната седмица. Мъж излиза от входната врата, само че се скрива, когато вижда военните в близкия рейс.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР