Проруската партия "Атака" се регистрира за европейските избори. Така окончателно

...
Проруската партия "Атака" се регистрира за европейските избори. Така окончателно
Коментари Харесай

Патриотите се раздробиха за вота, Сидеров: Влияя се от Слави Трифонов

Проруската партия "Атака " се записва за европейските избори. Така дефинитивно актуалната парламентарна коалиция "Обединени патриоти " се раздели на три за идния избор. Председателят на партията Волен Сидеров сподели, че разнобоят е пристигнал основно от НФСБ, които изрично са отказали да са дружно с "Атака ". Ето какво още съобщи Сидеров през днешния ден.

"Бяхме подготвени да участваме на евроизборите дружно с Вътрешна македонска революционна организация, без да имаме искания за места, само че те не пожелаха. Те не посмяха да се явят дружно с нас, което също им предложих. Бях подготвен да не вземам участие в листата, да приема техните претенденти, да нямам искания за места, само че все пак Вътрешна македонска революционна организация не пожелаха, защото това щяло да скапе по-късно управническата коалиция по тяхно мнение. Така е по насила ние – трите партии, се записваме поотделно “

„ Листата ни не е подготвена, защото сега тече Политическа академия – това е едно предаване и съревнование, което тече всеки ден и аз съм жури. В него вземат участие младежи, които не са членове на партиен актив, не са били депутати. Т.е. аз за първи път давам опция млади и неопетнени хора да бъдат подредени съгласно волята на феновете. "

Сидеров бе запитан дали сходен модел за намиране на младежи с капацитет в политиката, не е заимстван от Слави Трифонов.

"Аз доста се въздействам от Слави Трифонов от дребен. И всичко, което върша, е под негово въздействие. Но тънката разлика е, че когато едно развлекателно шоу прави кастинг за политици, то не им дава късмет за изява. При мен е нещо друго - защото съм в одобрена партия, аз давам опция на тези, които се класират, да станат една банка от фрагменти, които по-късно да имат път към политиката “, отговори той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР