Пророкът Нострадамус, който през изминалите 100 години е успял успешно

...
Пророкът Нострадамус, който през изминалите 100 години е успял успешно
Коментари Харесай

Всичко започва с Израел: Зловещи думи на пророка Нострадамус хвърлиха в ужас света

Пророкът Нострадамус, който през миналите 100 години е съумял сполучливо да предскаже ужасяващи събития, катаклизми, естествени бедствия, военни спорове и други, е отправил предизвестие, че спор през 2023 година може да докара до съдбовната за света и човечеството Трета международна война. 

 

Пророчествата на Нострадамус са планували доста значими международни събития. Гадателят твърди, че корените на предсказанията, които разгласява, се основават на сериозна астрология, която той изяснява, че е астрологията на преценката или оценка на цената на събитието. Той учи астрология дружно с разнообразни окултни науки и ги комбинира, с цел да направи своите прогнози. 

 

Известен със своите загадъчни и мистериозни пророчества, Нострадамус вярно е предсказал редица ужасяващи събития през последните 100 години, в това число възхода на Адолф Хитлер, убийството на американския президент Джон Ф. Кенеди и други. 

 

Каква е компликацията да се дешифрират четиристишията на Мишел Нострадамус? Те са доста алегорични, неразбираеми и към този момент неразгадаеми. По тази причина неговите оракулски стихове стават разбираеми най-често не „ преди ” описаното събитие, а едвам „ след ” неговото настъпване. 

Това, което е написал в книгата си наподобява все по-достоверно и злокобно: 

 

" Седем месеца от Голямата война хората починаха от зверства. Руан, Еврьо няма да падне пред краля ". 

 

Вероятно, тъкмо това знамение е за 2023 година. В началото, всички си мислеха, че то се отнася до войната в Украйна, само че всичко това внезапно се промени след неочакваната ракетна офанзива на палестинската формация " Хамас " против Израел. 

 

Да си напомним, че рекорден брой ракети - над 5000 броя бяха изстреляни по израелските градове, включително и Тел Авив. Самият министър председател на Израел назова този акт " започване на война ". 

 

Анализаторите виждат, че това съответствува с нострадамовото знамение и се молят това негово предсказване да не стане действителност. Защото при една Трета международна война е допустимо да настъпи даже краят на света. 

 

Какво ще се случи до края на годината - времето ще покаже. 

Всички се молим за мир, само че дали той ще стане действителност?

 

Източникwoman.bg

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР