Пророкът Нобрега да Лус е в България, за да представи

...
Пророкът Нобрега да Лус е в България, за да представи
Коментари Харесай

Пророкът Нобрега да Лус с опасни предсказания за природни и икономически катаклизми


Пророкът Нобрега да Лус е в България, с цел да показа новата си книга " Бъдещето на Земята сред 2022 и 2047 година съгласно писмата на Нобрега да Лус ". Той показа за идни здравни и стопански проблеми, които ще се появят пред света, в това число и в България. 

„ От дребен се занимавам с измененията, които стават в света и в този момент съм доста обезпокоен с нещата, които се случват с околната среда в цялата ни планета. Моята задача не е да всявам суматоха и боязън у хората, а да създадем едно схващане в хората, с цел да можем ние всички дружно да се включим в подобряването на живота на земята. Не би трябвало да стопираме да сътворяваме отбрана на нашата природа. Забелязва се една наклонност да се заобикалят проблемите, които засягат околната среда. Хората нямат къде да се скрият, тъй като ще настъпят доста комплицирани катаклизми, които няма да дадат опция на хората да се спасят. Все още имаме малко време, с цел да можем да минимизираме вредите върху индивида и върху Земята “, сподели на конференция пред публицисти Нобрега да Лус.

„ За огромно страдание ръководещите минимизират бъдещите проблеми “, сподели още той.

„ Много е значимо страните и ръководещите да осъзнаят, че не сме обособени народности, а би трябвало да се съюзим, с цел да може да понижим вредите, които ни чакат от бъдещите катаклизми “, показа той. 

Една от вредите, която той планува е марбургската хеморагична тресчица през 2026 година. Освен това пророкът споделя, че ще има и доста мощни трусове в разнообразни елементи на планетата, а през 2043 година той предизвестява за настъпване на огромна суша. 

„ През 2047 година температурата ще се вдигне на 63 градуса по цялата планета и това ще бъде извънредно за всички. Не бих желал да тревожа никого, нито да основа дискомфорт у хората. Още преди 2047-а температурите ще се повишат фрапантно. “, сподели пророкът, който от години е угрижен за околната среда. 

„ В Америка (Ню Йорк, Сан Франциско и др.) са почнали да строят насипи, с цел да не може водата да навлиза в домовете им. Много региони ще бъдат потопени. В България също ще има наводнения “, разясни Нобрега да Лус.

Освен това планува няколко стопански и здравословни рецесии.

„ През 2023 година в България ще има огромни проблеми. Управниците тук би трябвало да основат условия за едно разширение на пазара. В момента той е неработещ и рецесията ще се задълбочава “, сподели още пророкът. 

През 2019-а година стартира Коронавирус рецесията, която той е предсказал през 2005 година с писма, които е изпратил до доста разнообразни международни институции. 

„ Вирусът е взет от пространството и е създаден. Следващият вирус ще се появи през 2025 година. Всъщност той постоянно е съществувал в Африка. За разлика от Коронавирус обаче, при него има 88 % смъртност. Той ще се появи на избрани места - в Испания и в Сърбия ", разкрива пророкът. 

Той към този момент и тематиката за спора сред Русия и Украйна, като акцентира, че би трябвало да разрешат казуса по кротичък метод.

„ Трябва да се намерят мирни решения на проблемите, които сега съществуват сред Русия и Украйна. Това унищожава стопанската система на всички страни “, сподели той. 

Нобрега да Лус предсказва и проблем с еврото.

„ Виждам голям проблем с еврото. То ще загуби още повече позиции против $. Освен това ще падне сред 20 и 25 %. Хората би трябвало да внимават със спестяванията си и те да не бъдат в евро “, уточни той. 

„ В някои страни се приказва намерено от Европейската общественост. Това не са държавните управления, които се мъчат да прикрият проблемите, а са хората, които излизат на улицата и не желаят да бъдат повече част от тази общественост. Има брожения в Португалия, Испания, Италия, даже Гърция. Ако даже една от тези страни излезе, то това ще сътвори големи проблеми за цялата европейска общественост “, сподели той, като акцентира, че и Китай не е в оптимално положение, а е в икономическа рецесия “, сподели пророкът. 

„ Между 2024 и 2028 година Китай ще бъде най-голямата икономическа страна в света “, уверен е той.

Нобрега да Лус е единственият оракул, който изпраща писма до известни персони, в които освен разказва бъдещи събития, само че и указва с акуратност до година, ден и от време на време даже час, тяхното реализиране. Той е пророкът, който предизвестява в писмо принцеса Даяна, описвайки в елементи нейната гибел. Нейният отговор беше оповестен в български медии през първия престой на Жуселино в София през 2018 година Той е изпратил 5 предупредителни писма до алпиниста Боян Петров, предупреждавайки го да не подхваща пътуването си, тъй като рискува да почине.

В книгата си Жуселино изпраща особено обръщение до българския народ и неговите управници, с цел да могат хората да вземат ограничения и избегнат заплахите и компликациите, които ни грозят, или най-малко да минимизираме вредите. В книгата е оповестено и писмо от 2015 година до Путин, в което тъкмо се показва датата, на която Русия ще стартира военната интервенция в Украйна.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР