Пророчествата за края на света напоследък са една от най-модерните

...
Пророчествата за края на света напоследък са една от най-модерните
Коментари Харесай

Пет места, на които може да се спасите след края на света

Пророчествата за края на света в последно време са една от най-модерните тематики. Възможно ли е да съществуват места на Земята, които ще ни предпазят от Апокалипсиса?

Вижте 5 места, на които може да оцелеете след края на света:

1. Катакомбите на Париж

Струва ли си да оцелявате, в случай че ще би трябвало да го извършите в тази гнусна бърлога? Този под земята град е приютил останките на 6 милиона души, а тунелите и залите му са с дължина 280 километра. Подобни катакомби има и в Рим и Палермо.

2. Боливийското плато

Ако цивилизацията загине от пагубни климатични промени, размразяване на ледовете и повишение на равнището на международния океан, би трябвало да потърсите място, предпазено от наводнения. Хималаите също стават, въпреки че е малко студено там. По-добър вид би било боливийското плато, най-високото плато след Тибет. То се простира на 3,750 метра височина, а храната сама ще долита при вас под формата на фламинго.

3. Шахтата Келведон

По време на Студената война, шахтата Келведон в Есекс, издигната под незабележимо бунгало е трябвало да защищити хората от нуклеарен армагедон. Забавна табела на бунгалото гласи: “Секретен нуклеарен бункер ”. Подземният бункер се намира на цели 38 метра подземен и има място за 600 души зад бронирани порти.
 апокалипсис ThinkStock/Getty Images
4. Пещерата Крубера, Грузия

С дълбочина от 2 191 метра, Крубера, позната още като Вороня – е най-дълбоката пещера в света. Тя бе открита през 1960 година и е единствената позната пещера с дълбочина над 2000 метра . Какво може да ви навреди на такава дълбочина?

5. Африка

Ако се стигне до Апокалилсис от цунами, трусове или разпукване на земната кора, няма по-сигурен континент от Африка. Там има минимум земни разломи и съвсем няма вулкани . Ще би трябвало да се качите на малко по-голяма височина, тъй че изберете Лесото или Етиопските планини. Успех!

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР