пропусна да се настани на 5-ото място във Висшата лига,

...
пропусна да се настани на 5-ото място във Висшата лига,
Коментари Харесай

Юнайтед с абсурдно кошмарен показател срещу предпоследния в Англия

пропусна да се настани на 5-ото място във Висшата лига, откакто приключи наедно 1:1 против предпоследния във краткотрайното класиране Нюкасъл. " Червените дяволи " играха доста едва и даже не бяха надалеч от провалянето в този конфликт.
В дейностите на играчите на Ралф Рангник се видя доста брак, а топката бе непрекъснато губена от играчите на Юнайтед. Това значително бе провокирано от отличната игра на Нюкасъл и пресата високо по терена.
И звездите на манчестърци нямаха ден. Показателно е, че тимът е изгубил топката умопомрачителните 167 пъти против Нюкасъл! Прави усещане и че моторът на отбора Бруно Фернандеш е губил притежанието нетипичните за него цели 26 пъти - най-вече от всички останали.
Маркъс Рашфорд, Диого Далот, Джейдън Санчо, Скот Мактоминей, Алекс Телес, Хари Магуайър и Рафаел Варан също са губили топката над 10 пъти, като точно неточност на последния докара до попадението на Сент-Максимен.

Фред също е с двуцифрени индикатори (10), макар че бе сменен още на почивката сред полувремената. Голямата звезда на Юнайтед Кристиано Роналдо пък е изгубил топката 9 пъти в срещата със " свраките ".
Именно .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР