Пропуск от страна на Моника Валериева да спомене името на

...
Пропуск от страна на Моника Валериева да спомене името на
Коментари Харесай

Моника Валериева се извини на приятелката си Светлана

Пропуск от страна на Моника Валериева да спомене името на приятелката си Светлана Гущерова в изявление, говорейки за сполучливите плеймейтки, я накара бързо да се извини на засегнатата дама. Моделът обърна палачинката и в стори в Инстаграм обширно изясни за какво е пропуснала положителната си другарка, написа woman.bg.

" Пожелавам ти постоянно да си над нещата и да не обръщаш внимание на измислени вести и търсени сензации! За мен " Плейбой " и " Плеймет " нямат досег до теб и твоят живот! Ако за някой това, че не те загатвам в изявлението си като " известна плеймейтка " е скандал, за мен че не си включително, е комплимент. Ти постоянно ще си една от най-хубавите ми приятелки! Прекрасен човек, брачна половинка, майка и към този момент бизнесдама ", написа за Гущерова Моника.
Снимка: Инстаграм  Моника Валериева се извини на приятелката си Светлана (СНИМКА)

Брюнетката обаче не се усети, че с тези думи отново визира егото на близката си. Едва ли е комплимент това да ти кажат, че нямаш нищо общо с състезания за хубост, имайки поради, че този блян за първото място постоянно е вълнувал Светлана Василева. Към днешна дата като госпожа Гущерова, тя може да не се вълнува от трофеи, само че в предишното си, явявайки се на не един и два състезания е търсела точно това - утвърждение и популярност като сексапилна жена и изкусителка.

Бързата обява на Валериева явно се пробва да замаже ситуацията след пропуща. Припомняме, че в изявление за Нова телевизия Моника изброи най-популярните девойки на " Мис Плеймейт ", из сред които подреди и себе си, а положителната ѝ другарка въобще не беше упомената. " Не е непретенциозно, само че това са единствено три дами, които станаха известни в България посредством този конкурс. Николета, Златка и аз ", безапелационна бе Валериева, която обаче пропусна да обясни коя от Златките е в Топа - Черната или Русата. Вероятно не е желала да прецизира, че това е Райкова, с която са в обтегнати връзки още от годините, когато се редуваха в леглото на известните у нас мъже, измежду които попада и футболния плейбой Валери Божинов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР