Проповедник от Бруклин, свързан с кмета на Ню Йорк Ерик

...
Проповедник от Бруклин, свързан с кмета на Ню Йорк Ерик
Коментари Харесай

`Bling Bishop` в Ню Йорк е изправен пред съда по обвинения в измама Прокурорите казват, че са подхранвали охолния начин на живот

Проповедник от Бруклин, обвързван с кмета на Ню Йорк Ерик Адамс, ще бъде изправен пред съда в понеделник във федералния съд на Манхатън за обвинявания, че е ограбил пенсионните спестявания на енориаш и се е опитал да изнуди предприемач, с цел да подхрани охолния си метод на живот.

Ламор Милър-Уайтхед, 47, свещеник, карал Ролс Ройс, е изправен пред началото на асортимент на правосъдни заседатели две години откакто огромно жури повдигна обвинявания против него, в това число машинация, опит за машинация, опит за изнудване и предоставяне на погрешни показания пред чиновници на федералните правоприлагащи органи.

Прокурорите споделят, че той е ограбил спестяванията на енориаш и е измамил предприемач с погрешни изказвания, че могат да употребяват връзките му с управляващите в Ню Йорк, в това число Адамс, с цел да създадат милиони долари. Милър-Уайтхед се пледира за почтен.

Милър-Уайтхед е на независимост против гаранция от $500 000 след ареста му, който пристигна единствено месеци откакто...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР