Пропитите със злоба, а не толкова лежащи на математика и

...
Пропитите със злоба, а не толкова лежащи на математика и
Коментари Харесай

Ето ги злобните прогнози на Витанов от БАН за войната и политиката

Пропитите със завист, а не толкоз лежащи на математика и просвета, прогнози на професор Николай Витанов за войната и политиката още веднъж изобилстват с бисер след бисер. Ученият от Българска академия на науките за следващ път опитва да е автентичен, да блесне с нещо, само че потенциалът му е лимитиран. И то на доста ниско равнище. Убедете се сами от едностранчивият му разбор:

Кратка информация за политиката и войната за 27 юни 2023 година

Вчера имаше див юрдечи плач. Яко налапали следващата гола кука – голяма и лъщяща от километри, юрдеците не могат да преживеят, че се откри един, който погледна ориентационните вектори, сподели, че траекторията на съветското общество няма да тръгне към раздробяване на Русия и събаряне на Путин и отиде да си пие биричката (да документираме, че на разположение беше биричка „ Загорка “) до момента в който „ гурута “ и „ специалисти “ бълваха нелепости по малките екрани. Не забравяйте

Закон на Витанов: Когато се оставяш да те води шараноюрдек, сигурният резултат е, е ще ядеш кютек.

Ама той Витанов се спотайвал, но тай Витанов не предсказал дейностите на Пригожин. Витанов се занимава с прогнози за войната. Има Голям напред. Големият напред върви съгласно прогнозата, направена от Витанов. Промениха ли дейностите на Пригожин хода на Големия напред? Не. Защо тогава Витанов да се занимава с това? Аз ви разбирам добре, юрдечета мои. Хванаха ви на чудовищна гола кука и в този момент се гърчите, обезумели от болежка. Хиляди пъти съм ви писал – слезте на земята, не си правете илюзии, ловят ви на голи куки и ви боли от това. Не виждате ли, по какъв начин се гърчите? Но в действителност, какво ли ви сипвам ум. Като желаете, гърчете се. Но не завиждайте на тези, които не се ловят на голите куки и умерено си пият биричката.

Вчера ви писах, че в резултат на събитията от събота, ориентацията на няколко вектора на групи в съветското общество ще мръдне по посока на сгъстяване на метода на водене на военните дейности. Не е загадка, че руснаците могат да водят тази война доста по-немилостиво. И траекторията на войната ще тръгне бавно натам. Още доста кръв ще се лее и от двете страни. Но погледнете обстановката. Едната страна – Русия, се оправи за по-малко от 24 часа със обстановка, заплашваща да обърне вектора на воденето само че война към доста по-хардлайнерски метод. Векторът не се обърна, само че неизбежно ще мръдне малко в тая посока. Какво имаме от другата страна. Пълна готовност, големи загуби при Големия напред, цялостна взаимозависимост на армията и обществото от системите, на които Украйна е закачена повече от година. Е, по какъв начин очаквате да свърши тая работа? Нямайте илюзии, нямайте подправени упования. Защото поради тях кълвете голите куки. И след това се мятате и гърчите и Витанов ви е отговорен. Виновен ви е, но различен път.

Да забележим в този момент какво става с юруша и с пропагандата.

Войната си върви съгласно прогнозата. Днес е ден 47 от Големият напред. Ден 16-ти от втория месец. Проверка на юруша за запек - предстоящо наваксване на заетата територия от украинската войска за втория месец – 176 квадратни километра. Има някакво напредване, най-малко по този начин твърди украинската страна. Но не са 176 квадратни километра. Следователно Големият напред още е в запек. Не е пробита даже първата съветска отбранителна линия. Оправдава се прогнозата ми, че когато системата „ Таракан “ срещне плътни отбранителни линии, тя гърми. Ето, пред очите ви е, гледайте – гърми. Те и американските вестници почнаха да пишат, че юрушът е неуспех. Вие, които четете постоянно тези разбори, по никакъв начин не сте учудени.

Яростни офанзиви на пушечното месо от украинска страна продлжават. Продължава и гневното произвеждане на кайма от страна на съветската артилерия. В Украйна върви цялостна готовност, което ви е индикция, че ресурсите от пушечно месо привършват. Знаете, че ви рисувам реалистична картина на военните дейности, която е милостива за загубите на украинската войска. Юрушната формация се топи със скорост почти една батальонна тактическа група дневно. Прогнозата ми от дълго време я знаете – тримесечен Голям напред, запецнат от руснаците през първия месец и със загуби за 3 месеца за украинската войска 450 танка, 450 оръдия и 900 бронирани машини. Руските загуби – най-малко три пъти по-малки. Това, както е тръгнало ще се отнася за съветските загуби в техника. В жива мощ, в резултат на украйнските щурмове на пушечното месо, загубите трансферират 5 украинци за 1 руснак и отиват на 6 украинци за 1 руснак. И това е милостива за украинската войска оценка. Изключително тъжна картинка, само че разумна. И там ориентационните вектори са наведени и системата върви според закона: Намери простак да ти осъществя ползите за лична сметка. Интересите се осъществят, светът се чупи на части. Закономерно.

Очаквана смяна в обстановката – няма. Големият напред се чака да си върви съгласно прогнозата. Има още две седмици до края на втория месец на юруша. Ако ще има напор за превъзмогване на запека, би трябвало да е скоро. Защото запорожката месомелачка работи на огромни обороти. И така, чакаме Големият напор.

Какво е при нас? Също съгласно упованията. Ориентацията на векторите на хронотопоа на ръководещата група е наведена, накъдето би трябвало. Навеждането е значима чест и от миротледа им и от светоусещането им и от стандарта им на държание. И тъй като пазаруването на фабрика на 8 септември 1944 година продължава, в този момент ще почнат да ви се четат речи за дълга, за отбрана на полезностите (я ги изпитайте за тези фамозни полезности, дали ги знаят всичките или каканижат, каквото им е налято в канчетата?). И щом ориентацията на векторите на хронотопа е наведена, накъдето би трябвало, динамичността на системата е каквато би трябвало. Ама имало намесени непознати разузнавания в гърмежа на карнобатския склад. А, положително утро! Пратили са те да олайваш тиранозавър с магарешки акцент и си мислиш, че няма да те нарита? Магаре, магаре, но очакванията му – говежди. Друга динамичност би трябвало тука, само че за друга динамичност би трябвало друга ориентировка на хронотопните вектори. Такава няма, значи си я караме, както и до момента.

Пропагандата? Казват, че едни 6 милиарда $ изчезнали от една сметка. И че това била цената на билета за съботното театро. Интересна версия. Да забележим какво съм ви писал за пропагандата. Нескопосана, аматьорска, нали това ви пиша от дълго време. Ето, нагледахте ли се, че съм прав. Видяхте добре, какъв брой от анализаторите стават за нещо. Ами другите? Те естествен разбор не могат да създадат. На тях им е наведена ориентацията на манталитета и мирогледа и се поддържа такава. Затова чакаме да пристигна идващото театро и отново да наскачат да лапат голите куки. Кой печели от тая работа? Който навежда векторите. Но-о-о, както постоянно съм казвал: не е вманиачен, който навежда векторите и си осъществя ползите, вманиачен е който се оставя да му навеждат векторите, скача на голите куки и осъществя непознати ползи за лична сметка.

Изправете се, БЕ! Не можете, там е казусът. Ами като не можете, ще продължавате да лапате голите пропагандни куки и ще се мъчите да ги хвърляте към народа, та да не се гърчите единствено вие. Тая прогноза, добре я запомнете.

Съвсем най-после, я да забележим какво става с прогнозите за корона вируса

Прогноза – няма да има препълване на лечебните заведения. Валидност – към този момент 337 дни

Прогноза – няма да има дифузно разпространяване на вируса. Валидност – към този момент 441 дни. 14 месеца са 425 дни, ей по този начин да позапомните какво да очаквате от идващите, дето ще ви проучват и предвиждат идната зараза.

Е, който може, си може. Който не може – човка в калта и почва аматьорски да я клокочи.

Желая здраве и триумфи и дано войната и вирусите да стоят надалеч от вас.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР