Пропалестинските протестиращи се опитаха да попречат на губернатора на Кънектикът

...
Пропалестинските протестиращи се опитаха да попречат на губернатора на Кънектикът
Коментари Харесай

Пропалестинските демонстранти се опитаха да попречат на губернатора на Кънектикът Нед Ламонт, докато той изнася годишна реч

Пропалестинските протестиращи се пробваха да попречат на губернатора на Кънектикът Нед Ламонт, до момента в който представяше речта си за положението на щата в столицата на щата в Хартфорд в сряда следобяд.

Ламонт, губернатор с два мандата и мултимилионер, даде оптимистична оценка на финансите на щата и похвали обстоятелството, че двугодишният $51 милиарден бюджет беше признат с двупартийно гласоподаване. Той също по този начин сподели, че щатът „ към момента е в плюс “, за разлика от няколко сходни щата, и включва понижения на налозите, които ще бъдат приложени по-късно тази година.

Докато губернаторът продължи да приказва с членове на Сената на щата и Хаус, протестиращите, призоваващи за преустановяване на огъня в Газа, се пробваха да го попречат и в един миг, съгласно регистъра на Ню Хейвън, губернаторът спря изцяло.

Групи протестиращи бяха разпръснати на всички места постройката на Капитолия на щата и започнаха да скандират „ преустановяване на огъня “, до момента в който разпъваха банери, призоваващ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР