Проницателна и коварна“ двойка от Лонг Айлънд не успя да

...
Проницателна и коварна“ двойка от Лонг Айлънд не успя да
Коментари Харесай

LI squatters не плащат ипотека в продължение на 14 години, „злоупотребяват“ със системата, за да предотвратят изгонването: Съдебни документи

„ Проницателна и подла “ двойка от Лонг Айлънд не съумя да заплати ипотеката си в продължение на най-малко 14 години, влачена тяхната забрана за повече от десетилетие и отхвърлиха да изоставен, откакто ново семейство купи къщата от банката, демонстрират правосъдните регистри.

За да влошат нещата, един от хипотетичните намесници беше сниман на видео по какъв начин споделя на законния притежател „ да се върне в Пакистан “.

Разочарованите притежатели на дома в Джерико настояват, че са изръсили 85 000 $ и считат, с цел да се оправят с налозите, ипотечните заплащания и други сметки, до момента в който хипотетичните самоселници Бари Дж. Полак и брачната половинка му Барбара живеят в къщата им и хвани мерцедес на алеята.

„ Отвратително е.... Нямам гаранция по кое време този човек си потегля. Убива ме, знаете ли, да го виждам да се държи по този начин, като че ли има къщата ми “, сподели Боби Чаула, който се сплоти с татко си и други родственици, с цел да заплати 762 200 $ за дома през февруари 2022 година  

Те възнамеряват да дадат дома н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР