Промяната винаги идва отвътре навън. Това каза в изборното студио

...
Промяната винаги идва отвътре навън. Това каза в изборното студио
Коментари Харесай

Силвия Аздреева: Промяната винаги идва отвътре навън

Промяната постоянно идва от вътрешната страна на открито . Това сподели в изборното студио на bTV Силвия Аздреева, която покори втория по височина връх в света К2, както и още няколко осемхилядници.

„ Най-важното е това, което се крие вътре в нас – силата и духа ни. Винаги съм носила планините в себе си и при мен нещата се случиха някак естествено. Започнах да бленувам да покоря по-високи върхове от тези в България “, уточни още тя.

Тя описа за покоряването на първия връх отвън България, в който се е влюбила от първия път. Качила се на него с българския байрак и изпитала необикновено горделивост, когато се качила на върха.

 Автокрадец блъсна служител на реда в София, удари паркирани коли и избяга (ОБНОВЕНА) България 1 мин. Автокрадец блъсна служител на реда в София, удари паркирани коли и избяга (ОБНОВЕНА)  Как да се погрижите най-добре за климатика си – препоръки за профилактика Съдържание от сътрудници 3 мин. Как да се погрижите най-добре за климатика си – препоръки за профилактика  Какво значи междинна скорост и по какъв начин тол камерите ще я засичат? Експерт: Няма да е толкоз дейно Тази заран 2 мин. Какво значи междинна скорост и по какъв начин тол камерите ще я засичат? Експерт: Няма да е толкоз дейно  „ Два язовира могат да станат локви “: Изпращаме топъл октомври, само че какъв ноември ще посрещнем? Тази заран 2 мин. „ Два язовира могат да станат локви “: Изпращаме топъл октомври, само че какъв ноември ще посрещнем?  Откриха зони на Марс, в които може да има живот Любопитно 2 мин. Откриха зони на Марс, в които може да има живот  Майката на Димитър от Цалапица: Моля ви, господин Борислав Сарафов, елате и направете инспекция по случая Тази заран 2 мин. Майката на Димитър от Цалапица: Моля ви, господин Борислав Сарафов, елате и направете инспекция по случая  Акция на Министерство на вътрешните работи в Бургас: Задържаха жена, занимавала се с „ друсан чай “ Тази заран 3 мин. Акция на Министерство на вътрешните работи в Бургас: Задържаха жена, занимавала се с „ друсан чай “  Автокрадец блъсна служител на реда в София, удари паркирани коли и избяга (ОБНОВЕНА) България 1 мин. Автокрадец блъсна служител на реда в София, удари паркирани коли и избяга (ОБНОВЕНА)  Как да се погрижите най-добре за климатика си – препоръки за профилактика Съдържание от сътрудници 3 мин. Как да се погрижите най-добре за климатика си – препоръки за профилактика  Какво значи междинна скорост и по какъв начин тол камерите ще я засичат? Експерт: Няма да е толкоз дейно Тази заран 2 мин. Какво значи междинна скорост и по какъв начин тол камерите ще я засичат? Експерт: Няма да е толкоз дейно  „ Два язовира могат да станат локви “: Изпращаме топъл октомври, само че какъв ноември ще посрещнем? Тази заран 2 мин. „ Два язовира могат да станат локви “: Изпращаме топъл октомври, само че какъв ноември ще посрещнем?  Откриха зони на Марс, в които може да има живот Любопитно 2 мин. Откриха зони на Марс, в които може да има живот  Майката на Димитър от Цалапица: Моля ви, господин Борислав Сарафов, елате и направете инспекция по случая Тази заран 2 мин. Майката на Димитър от Цалапица: Моля ви, господин Борислав Сарафов, елате и направете инспекция по случая  Акция на Министерство на вътрешните работи в Бургас: Задържаха жена, занимавала се с „ друсан чай “ Тази заран 3 мин. Акция на Министерство на вътрешните работи в Бургас: Задържаха жена, занимавала се с „ друсан чай “

„ Това, което ме крепеше по време на изкачването на Еверест да вземем за пример, беше желанието да развея българския байрак. България постоянно е в сърцето ми и считам, че тя би трябвало да бъде в сърцето на всеки “, сподели още тя.

Силвия Аздреева е безапелационна, че всеки българин би трябвало да желае да качи България на по-високо и това важи освен за алпинизма, а и за всеки различен бранш.

Явор Христов и Лора Лукманова имат предпочитание да останат в България, само че посъветваха политиците да подкрепят разрастващите се младежи

„ За мен е значимо да съм деен жител и по тази причина ще гласоподавам. Всеки един би трябвало да даде своя глас. Няма по какъв начин да чакаме нещата да се случат от единствено себе си “, уточни още тя.

За нея е значимо хората да имат вяра малко повече в себе си и да са малко по-сплотени, тъй като единствено по този начин нацията ни ще върви напред и ще се развива.

Близо 6,6 млн. българи имат право на глас

Последвайте ни за още настоящи новини в  Гугъл News Showcase

Последвайте btvnovinite.bg във   VIBER

Последвайте btvnovinite.bg в  INSTAGRAM

Последвайте btvnovinite.bg във  FACEBOOK

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР