Промяната в Байерн (Мюнхен) може да доведе до възраждането на

...
Промяната в Байерн (Мюнхен) може да доведе до възраждането на
Коментари Харесай

Ковач знаел как да превърне трансферно разочарование в звяр на терена

Промяната в Байерн (Мюнхен) може да докара до възраждането на една от огромните очаквания на клуба - Ренато Санчес. Младият португалец беше притеглен преди две години, само че първо записа слаба дебютна акция в Бундеслигата, а през предишния шампионат се показа неубедително и в Суонзи като преотстъпен. Очакваше се халфът да бъде продаден, само че по всичко проличава, че това няма да се случи.

20-годишният играч демонстрира добра форма от началото на подготовката на баварците, а през вчерашния ден заби прекрасен гол от фал в мрежата на Пари Сен Жермен в контролата сред двата отбора.

Новият треньор Нико Ковач сякаш знае по какъв начин да извлече максимума от Ренато.

“Ако Санчес има нужното самочувствие, той може да покаже най-хубавото от себе си. Накарайте го да се почувства значим и той ще отговори с играта си на терена. На последното занятие преди дуела с ПСЖ тренирахме преки-свободни удари и всичките негови влязоха”, разяснява Ковач.

Another look at Renato Sanches' free kick goal against PSG pic.twitter.com/SlzumOE6MO
— Bayern & Die Mannschaft (@eMiaSanMia) July 21, 2018
Самият европейски първенец също наподобява надъхан да се потвърди с екипа на Байерн. “Тази година към този момент се усещам доста добре, квалифициран съм да остана в Мюнхен. Щастлив съм, тъй като да играеш за Байерн е извънредно. Целта ми е да остана тук колкото се може по-дълго, въпреки всичко съм в един от най-големите клубове в света. Мнозина футболисти биха желали да са тук, а аз към този момент имам тази чест. Така че към този момент от мен зависи да се трудя и да давам най-хубавото от себе си”, съобщи Санчес пред A Bola.

Here's our squad for the #AudiFCBTour!

See them in action live https://t.co/Jabf0ogUpU #MiaSanMia #ICC2018 #VisitingFriends pic.twitter.com/0P7VUYwc5Q
— FC Bayern English (@FCBayernEN) July 22, 2018
Германският първенец също потегля към Съединени американски щати, където на 25 и 28 юли ще играе контроли с Ювентус и Манчестър Сити.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР