Промяната уби България. Перфектната буря ще дойде догодина. Тя ще

...
Промяната уби България. Перфектната буря ще дойде догодина. Тя ще
Коментари Харесай

Борисов: Колкото и да се мразим с Радев, и неговото правителство не заслужава това

Промяната умъртви България. Перфектната стихия ще пристигна следващата година. Тя ще ни занули до дъно. Това на изборите хората би трябвало да го знаят. Държавата има последни издихания, с цел да може нещо да се спре. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в събота при посещаване в Димитровград.

" Аз не знам и няма експерт в света, който да каже по какъв начин работи подобен модел, в който би трябвало да дотираш нафтата, бензина, газа, тока, водата. Дърва - няма, земеделие... Такъв модел на ръководство няма. Но съвършената стихия ще пристигна следващата година. Перфектната стихия, която ще занули до дъно ", сподели Борисов.

По думиите му “тези са изпратени да съсипят българската енергетика и да ни създадат клиент”, визирайки държавното управление на Кирил Петков. “Говоря ви това от няколко години. Само, че клиентът би трябвало да има най-малко мъничко, с цел да си заплати. При тази чудовищна инфлация – ето, хлябът какъв брой е – от 800 г стана 400 г, с цел да държи същата цена. Ограбиха ДДС-то ”, уточни Борисов.

Той изрази състрадание към президента и назначеното от него служебно държавно управление: “Колкото и да се ненавиждаме с Радев, и неговото държавно управление не заслужава това. Аз не знам по какъв начин се ръководи страна на субсидия. Такова перпетуум мобиле аз не мога да ръководя - да дотираш газ, нафта, бензин, ток, вода, дървата.”, съобщи някогашният министър председател.

“Защо не ни демонстрираха по какъв начин се строи? Покажете ми за година и половина вашето! Нито един търг не е игран, нито една процедура. Гордостта им е че са спрели " Хемус” и Велико Търново-Русе”, добави той.

По думите му все още няма построен обход на Хасково и Пловдив, а зводите един по един стопират работа.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР