Промяната“ така се сринаха, че дори 6 партии и 50

...
Промяната“ така се сринаха, че дори 6 партии и 50
Коментари Харесай

Борисов във Видин: За разлика от ПП-ДБ имаме поне три варианта за редовен кабинет

„ Промяната “ по този начин се сринаха, че даже 6 партии и 50 организации имат 1% по-малко от нас
“Брънч ” с пача и кисело зеле. Това ли ще предложат Лена и Миро на жителите на Благоевград? Не е смешно! Толкова са се въздигнали, че не знаят къде се намират. Само за 360 дни във властта „ Промяната “ съумяха да се слагат в изолираност. На дебата по БТВ всички партии бяха против Лорер. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на предизборна обиколка във Видин, където беше посрещнат от над 400 членове и симпатизанти на ГЕРБ-СДС. 

„ За разлика от ПП-ДБ ние имаме най-малко три разновидността за съставяне на постоянен кабинет след тези избори “, безапелационен беше Борисов.

„ Промяната “ по този начин се сринаха, че даже 6 партии и 50 организации имат 1% по-малко от нас в социологическите проучвания. Ако Кирил Петков, Асен Василев или Христо Иванов са толкоз положителни – за какво не се изправят сами против ГЕРБ-СДС? “, зададе риторичен въпрос ръководителят на Политическа партия ГЕРБ.

„ Сега има недостиг, а при нас бяхме на остатък, това е като същински собственик на дома си, който е отделил да има за всичко, по този начин ние управлявахме страната “, означи Бойко Борисов. 

„ Когато станах министър председател, имаше единствено четири колони, нямаше мост до Видин. Направих пътека до Брюксел. Сега има страховит трафик, тир след тир. Мостът се изплати, само че цялата област спахте две години. Не може да не съм ви ядосан. Всяка събота и неделя имаше панаир във Видин. Един митинг няма или те почват, когато има кой да ви уйдисва на митингите. На трети ще кажете " айде почвай ", уточни той.

„ Аз знам по какъв начин съм направил един мост на Видин. Милите медии нямат въпроси, две години търпяхме да сипят компромати и неистини по нас. Чувате ли 50 милиарда ще влагаме?!? Ходих до Брюксел и се върнах, аз се натъжих. 200 млн. лв. осигурихме за път. А той ще изяснява, че ще влага 50 милиарда, от кое място ще ги вземеш бе? “, пита Борисов.

„ Не знам на какво съображение парадират тези хора. Видите ли ние сме по-хубави, ГЕРБ да ни поддържа нас. За две години по този начин се сринаха, и седем партии имат един % по-малко от нас. А тогава за какво ние да ви поддържаме? “, пита още водачът на ГЕРБ.

Той се възмути от думите на Христо Иванов през днешния ден, че 49-ото Народно заседание е допустимо да стартира със сформиране на конституционно болшинство с присъединяване на ГЕРБ и Движение за права и свободи.

„ Сега изясняват, че било, каквото било, почваме изначало, но по този начин вършат дамите, а ние не сме дами “, сподели Борисов и се извини на дамите.

Той даде обещание, че ще направи църквата в Петрохан, ще успее да продължи да заплаща пенсиите, тъй като това е идеология на ГЕРБ, която съблюдава от 12 години. „ Учудвам се на нашите хора, в случай че не сте вие, никой не може да ме накара да се захвана с тази работа. Жал ми е, мъчително ми е “, сподели още Борисов. „ Станем ли първи, нямаме заден ход! “, безапелационен бе той.

Младежите от ГЕРБ - Видин и ръководителя на Младежи ГЕРБ Георг Георгиев обявиха от своя страна, че единствено ГЕРБ може да върне още веднъж вероятностите за развиване на Северозапада, които бяха отнети от измислената „ Промяна “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР