Промяната няма как да се случи за 100 дни. Tова

...
Промяната няма как да се случи за 100 дни. Tова
Коментари Харесай

Радан Кънев: Промяната няма как да се случи за 100 дни

Промяната няма по какъв начин да се случи за 100 дни. Tова съобщи евродепутатът от Европейската национална партия Радан Кънев пред Българска национална телевизия.

По думите му по значимите въпроси не може да има политики на обособена партия - политика на Политическа партия, политика на Българска социалистическа партия и политика на Има Такъв Народ. По спешните тематики би трябвало да има народен консенсус, другояче нацията и страната са слаби, посочи Радан Кънев.

Според него " в този момент ще дойдат избори " и отново ще се скарат. Трябва да има ясна политика на болшинството, на държавното управление, а не да има плаващи болшинства, сподели Кънев.

Заради войната в Украйна,  съгласно него, нямаме мощен външен министър, но понякога министър председателят може да компенсира отсъствието на всеки един министър, стига да усеща поддръжката на парламентарните си сътрудници, каза Радан Кънев.

Евродепутатът се запита какъв е българският народен интерес във войната с Украйна. По неговите думи националният интерес е да няма война. Единственият метод да няма война и единственият метод да има мир е агресорът е да се върне там, където е бил преди 24 февруари, добави Радан Кънев.

Според него това, което прави съветския президент Владимир Путин е, че изолира страната си за десетилетия напред и нанася рани, които мъчно могат да бъдат излекувани.

По отношение на избора на нов шеф на Българска народна банка, Радан Кънев счита, че сегашната обстановка е демонстрация на политическа незрялост с непрекъснатите кавги за това кой ще оглави националната банка. Категорично процедурата би трябвало да стартира изначало, настоя Кънев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР