Промяната не е в лозунги, а в работа за София.

...
Промяната не е в лозунги, а в работа за София.
Коментари Харесай

Фандъкова: Да не залитаме по евтиния популизъм, прекалено скъпо излиза на хората

Промяната не е в лозунги, а в работа за София. Изправени сме пред още по-голямо предизвикателство през идната година - да не превърнем София и плановете за нейното развиване в пленник на партийни борби. Нека да имаме кураж да не залитаме по евтиния популизъм, тъй като това ще излезе прекомерно скъпо на хората. Това съобщи столичният кмет Йорданка Фандъкова по време на тържествената сесия на Столичния общински съвет.

Фандъкова благодари на столичани за “търпението и вярата, тъй като без тях не можем да променим нищо ”. Тя акцентира, че столицата е градът с най-вече младежи, учебни заведения и университети и по тази причина доста компании избират да влагат тук. Фандъкова пожела на общинските съветници да “работят с обич и мъдрост за София ”.

“Изключителен знак е, че тази година празникът на София съответствува с първия образователен ден. Това би трябвало да ни подсети пред кого сме виновни и за кого работим. Взели сме нашия град назаем от децата ни. Затова би трябвало да бъдем виновни към своите дейности ”, съобщи ръководителят на СОС Елен Герджиков.

На тържествената сесия 13 отличили се създатели, артисти, музиканти и учени ще получат най-високото отличие на столицата и ще станат почетни жители. Сред тях са артистите Васил Найденов и Богдана Карадочева, създателят на цирк “Балкански ” Александър Балкански, артистът Владимир Пенев, писателката Рада Москова и други /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР