Промяната на технологията на гласуването не отнема граждански права, докато

...
Промяната на технологията на гласуването не отнема граждански права, докато
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Имамите не заслужават такова отношение

Промяната на технологията на гласуването не лишава цивилен права, до момента в който смяната в Изборния кодекс го прави. Защо президентът поставя всички под един знаменател. Неговата администрация мълчи по въпроса. Това каза Йордан Цоневот Движение за права и свободи в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия, съобщи вести.бг.

„ Ние имаме единствено едно очакване към президента Радев и то е да бъде обединител на нацията “, акцентира Цонев.

„ Онова, което в този момент желаеме да седнат политическите партии въз основата на своите стратегии и да дефинират целите си. Първият може да бъде икономическо развиване, вторият - демографската рецесия и третият - образованието. Вместо това има опълчване на партиите “, считат от ДПС.

„ Очакването ни беше от президентството да пристигна това предложение. Обявиха, че ще вършат стратегически проекти за България. В демократична България тези проекти се вършат от политическите партии. Не можеш да се надяваш, че ще реализираш сходни проекти без политическите сили. Ние не желаеме да се ръководи страната по модела от 2009 година насам, тъй като не се направи нито една сериозна промяна “, каза Йордан Цонев.

По отношение на дълга на Мюфтийството, Цонев съобщи, че от финансовото министерство са споделили, че е по-лесно дългът да се опрости. „ Тези хора не заслужават такова отношение. Парите не са стигнали до имамите. Това решение с разсрочването работи и ние от Движение за права и свободи нямаме проблем с това. Темата се използва “, счита той.

На финала Йордан Цонев каза, че Движение за права и свободи се готви освен за европейските избори, само че и за предварителни парламентарни избори. Той означи със страдание, че управническия модел ще е същия. Затова Цонев прикани партиите да седнат допустимо най-скоро и да дефинират значимите цели на страната.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР