Промяната“ искат да изберат Стою Стоев за шеф на правната

...
Промяната“ искат да изберат Стою Стоев за шеф на правната
Коментари Харесай

„Промяната“ искат да изберат Стою Стоев за шеф на правната комисия още днес, ГЕРБ отказаха


„ Промяната “ желаят да изберат Стою Стоев за началник на правната комисия още през днешния ден, ГЕРБ отхвърлиха. Стою Стоев да бъде определен през днешния ден за началник на правната комисия в Народното събрание още през днешния ден желаеха от „ Продължаваме промяната “. Точка за избор на ръководител на правната комисия да влезе в дневния ред на Народното събрание предложи акад. Николай Денков от Политическа партия.

Шефското място в правната комисия е несъмнено за човек от ПП-ДБ съгласно джентълменското съглашение, в което си стиснаха ръцете ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС. Преди дни втората политическа мощ входира и план на решение за това, в което за първи път потвърдиха слуховете, че точно Стоев е тяхната номинация за поста.



ГЕРБ-СДС обаче дружно с всички останали партии в Народното събрание се оповестиха срещу. Затова партиите се схванаха да се съберат на председателски съвет по предложение на Десислава Атанасова от ГЕРБ след чуването на финансовия министър Росица Велкова, което е и първата точка в дневния ред.

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР