Промяната доведе хаос и разруха. Разликата от при нас и

...
Промяната доведе хаос и разруха. Разликата от при нас и
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Има двоен аршин спрямо „Газпром“ и „Лукойл“

" Промяната " докара безпорядък и съсипия. Разликата от при нас и при тях е от земята до небето и каквото и да се пробват да изясняват, се оплитат в лъжите си ", съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на конференция в централата на партията, съобщи БГНЕС.

Това станаслед като " Демократична България " популяризира своя позиция, в която се афишира изрично срещу връщането на " Газпром " като снабдител на газ за България и упорства за ясна позиция по дейностите на служебното държавно управление от всички политически сили, които се дефинират за изповядващи евроатлантически полезности, съобщи БГНЕС.

Защо съветският нефт и " Лукойл ", които по същия метод ощетяват България, " Да, България " не го включват в тяхната декларация като " Газпром ", попита Борисов.

По думите му, ГЕРБ ще поддържат документ, в който влиза и " Лукойл " и ясно е декларирано, че е подписан и от партията му.

" Нали служебният кабинет трябваше да прави единствено, а им оставиха най-важното нещо в страната ", сподели още Борисов.

Според него служебният вътрешен министър Иван Демерджиев би трябвало да проверява умисъла на кабинета " Петков " по отношение на газовите контракти.

" Призовавам служебното държавно управление да резервира неотложно слотове за 2023 година ", сподели още Бойко Борисов.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР