Промяната беше посрещната с ужас и гняв от много от

...
Промяната беше посрещната с ужас и гняв от много от
Коментари Харесай

Гражданите на Обединеното кралство „ще имат по-малко права от мигрантите“ според новите семейни визови правила, казват изследователи

Промяната беше посрещната с смут и яд от доста от засегнатите, които в този момент са изправени пред неспособност да живеят с сътрудници или деца в Обединеното кралство.

Политика онлайн: Доказателствата на Джонсън към следствието на пандемията в Обединеното кралство, както се случи

Новият предел е над междинната заплата, получавана от 70% от служащите в Обединеното кралство, и се характеризира като позволявайки единствено на най-богатите британци да избират за кого да се оженят.

Обсерваторията по миграцията към Оксфордския университет сподели, че не е ясно за какво е определен новият предел на приходите и заключи, че разпоредбите ще оставят служащите мигранти да работят в NHS или други длъжности в социална работа с повече права от английските чиновници, вършещи същата работа.

В него се споделя: „ Противоинтуитивно пакетът, взет дружно, значи, че при някои условия английските служащи ще бъдат изправени пред по-рестриктивни правила по отношение на фамилията, в сравнение с служащи мигра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР