Промяна в потребителските нагласи на българските клиенти, показват последните данни

...
Промяна в потребителските нагласи на българските клиенти, показват последните данни
Коментари Харесай

Българите купуват все по-малко гуми втора употреба

Промяна в потребителските настройки на българските клиенти, демонстрират последните данни за България на водещия интернационален онлайн дилър на гуми Делтиком АГ. От компанията споделят, че в България се вижда доста понижаване на търсенето на гуми втора ръка изключително за зимния сезон. Като дилър, който оперира на европейския пазар, с над 500 милиона продажби на гуми годишно, Делтиком АГ показва няколко аргументи за тази пазарна наклонност. Развитието на онлайн платформите и уеб сайтове за търговия на гуми усилват доста достъпа на българския консуматор до богата гама от бюджетни зимни гуми на разнообразни водещи производители.

Същевременно има нарастване и на вноса на гуми от Азия, които напълно естествено заместват тези „ втора ръка ”. „ Смятаме, че това е една извънредно положителна наклонност, тъй като използването на гуми втора ръка крие съществени опасности.

Много мъчно е да се виждат скритите недостатъци в гумата, както и вътрешни износвания на гумата. Ние съветваме клиентите си постоянно да оглеждат своите гуми преди новия сезон и да ги възобновят с нови, в случай че не са били заменени 6 години след датата на произвеждане ”, декларира Ивана Киров – съветник и координатор по техническите въпроси в Делтиком АГ. До-скоро най-търсените гуми втора ръка са тези с по-големите размери и предопределени за по-тежкотоварни транспортни средства. От Делтиком АГ записват търсене на нови гуми и в този сегмент. От компанията споделят, че принос в смяната на потребителските настройки имат точно онлайн търговците на гуми. Сайтовете за гуми дават на клиентите извънредно огромно многообразие и благоприятни условия за съпоставяне на продуктите по разнообразни характерности, цена и желан производител. Освен спестяването на време, онлайн покупката е с гаранция, гумите идват подготвени за монтаж и в случай че е неудовлетворен, потребителят може да ги върне в законоустановения период.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР