Промяна в плановете на Григор Димитров е наложило необичайно студеното

...
Промяна в плановете на Григор Димитров е наложило необичайно студеното
Коментари Харесай

Григор прави изненада за феновете

Промяна в проектите на Григор Димитров е наложило извънредно студеното време в Монако през последната седмица. Температурите в княжеството гравитират към 5 градуса при средностатистически 12-13 през този интервал в  района. И затова от щаба на българския ас са трансформирали мястото за подготовка, избирайки слънчево Маями, където се радват на 22-27 градуса. Българската звезда е там от седмица като за „ Труд “ новината удостовери Христо Стоичков, който работи локалния тв колос „ Унивижън “.

Отдалечаването от България слага под въпрос наличието онлайн на Димитров в церемонията „ Спортист №1 на България “ довечера от 20,30 часа в столичния клуб „ Рейнбоу Плаза “. В нея се чака за повторно тенис идолът да бъде коронясан в влиятелната анкета, която се организира за юбилейния 60-ти път. Всяка друга развръзка ще се одобри като знамение, сходно на въскресението на Христос.

От екипа на Григор до нощес към момента не бяха хвърлили в коша обсъжданите 2 маршрута за вероятно идване в София с престой за броени часове. При всички случаи за почитателите ще има и „ Вариант Б “ с послание от Маями, което звездата ще запише особено за церемонията или ще го направи непосредствено. Организаторите имат подготвеност за всеки от трите разновидността. Така се случи и през 2014-а, когато Григор за пръв път бе определен за №1 у нас.

Новият сезон за Димитров стартира още на 31 декември с шампионата в Бризбейн (Австралия).
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР