Промяна в датите на националния кръг на олимпиадата по физика

...
Промяна в датите на националния кръг на олимпиадата по физика
Коментари Харесай

Променят датите на провеждане на някои ученически олимпиади и състезания заради изборите на 2 април

Промяна в датите на националния кръг на олимпиадата по физика и регионалния кръг на надпреварата „ Лаборатория за изкуство “ е оповестена за публично разискване. Тя се постанова поради идните изключителни парламентарни избори, планувани за 2 април 2023 година, показват от Министерство на образованието.

Предвижда се Националният кръг на олимпиадата по физика да бъде в интервала 21-23 април, а не както бе по график за дните 1-2 април. Областният кръг на надпреварата „ Лаборатория за изкуство “ ще се организира на 8 април от 14 часа.

Олимпиадата „ Знам и мога “ остава за дните 31 март-1 април, като ще се организира в залите на Югозападния университет в Благоевград.

Областният кръг на олимпиадата по география и стопанска система ще се организира в плануваните по график дни в залите на Русенския университет „ Ангел Кънчев “.

Националният кръг на олимпиадата по немски език ще се организира в стаи на училището-координатор – ЕГ „ Бертолт Брехт “ в Пазарджик, което е в съгласие с Регионалната изборна комисия.

Националното съревнование по компютърни мрежи ще бъде в залите на Софийския университет „ Св. Климент Охридски “ на 31 март и на 1 април до 16 часа.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР