Промяна, промяна, душа. Промяна да има у тая държава. Това

...
Промяна, промяна, душа. Промяна да има у тая държава. Това
Коментари Харесай

Жители на ж.к. ``Факултета``: Гласуваме за промяна, промяна, душа

Промяна, смяна, душа. Промяна да има у тая страна. Това съобщи гласоподаветел от столичния квартал "Факултета " пред БНР.

Местните приказват за потребността от смяна.

,,Надяваме се да има по-добър живот – не за нас, за децата ни'', споделя различен мъж, към този момент дал своя вот. Казва още, че гласуването му лишило 10 минути.

,,Искаме да се промени – да има канализации, да има детски площадки, да има работа, да се асфалтират улиците – това очакваме'', споделя и различен гражданин на ромския квартал.

„ Това си е постоянно тука. Има огромно предпочитание за гласоподаване. Аз съм за четвърти път ръководител тука и постоянно е по този начин. До момента са минали 300 индивида единствено в тази секция – номер 64, която е и инвалидна секция “, споделя Борис Алексиев на въпрос дали е имало огромно скупчване в изборните секции.

Така било и на първия тур – скупчване сутринта, а по-късно съвсем никой, напомня ръководителят на комисията. По думите му всеки бърза да гласоподава и да отиде да си прави работата, а ''за 20 лв. няма да пристигна никой''.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР