Промяна на текущия шестдневен USO - който задължава Royal Mail

...
Промяна на текущия шестдневен USO - който задължава Royal Mail
Коментари Харесай

Ofcom проправя път за Royal Mail да намали съботната поща

Промяна на настоящия шестдневен USO - който задължава Royal Mail да доставя до всеки адрес в Обединеното кралство шест дни в седмицата на цената на една марка - на петдневен конструкция, която по-късно би довела до премахването на дългогодишната система за съботни доставки, също се схваща като измежду вариантите, които ще бъдат показани в документа на Ofcom.

Въпреки това, цялостното унищожаване на USO, както Дания има направено неотдавна, е малко евентуално да бъде реален вид, който би получил поддръжката на министрите.

Royal Mail пледира за незабавни промени в регулаторната си рамка, потвърждавайки, че система, построена за 20 милиарда писма годишно, към този момент ръководи единствено 7 милиарда, като броят им ще намалее до 4 милиарда в границите на пет години въз основа на настоящите трендове.

Този уикенд източници от промишлеността показаха, че документът на Ofcom няма да съдържа изводи или твърди рекомендации, само че вместо това ще изложи хрумвания за опазване на универсалната пощенска услуга в устойч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР