Промяна може да има само след смъртта на Путин или

...
Промяна може да има само след смъртта на Путин или
Коментари Харесай

Експерт разкри кога ще падне режимът в Русия

Промяна може да има единствено след гибелта на Путин или стопански колапс, съобщи Аркадий Бабченко 

 

Путин не е изоставил тактиката си да превземе цяла Украйна и да се опита да възвърне Съветския съюз. Мисля, че тактиката си остана същата - просто смениха тактиката за момента. Това твърди военният публицист Аркадий Бабченко прд уеб страницата ГОРДОН, представен от dnes.bg.

Всъщност мисля, че в този момент Русия минава през почти същия интервал като Германия през Първата международна война. И през идващите години или десетилетия съветското общество ще бъде съвсем същото като немското в междувоенния интервал - нация в неравностойно състояние, афектирана от загубата си и жадна за възмездие, споделя журналистът. Говорейки за Путин, Бабченко загатва, че съветският водач е нямал шанса да се роди преди 150 година, тъй като тогава е щял да влезе в пантеона на царете, на които в този момент бабите със забрадки палят свещ.

" Той обаче е роден 150 години по-късно и живее в 21 век, а не в 19-ти. Епохата на империята отмина, само че той към момента не може да загрее това. Той искаше все същото - възобновяване на империята. Той се съпоставя с нея. Казва, че „ примерно Петър I води война 30 години с Швеция, построи империя – в този момент сякаш пристигна нашият ред “. Идеята му беше безусловно ясна: цялостна окупация на Украйна, заличаване на всяка опозиция ", счита журналистът.

Относно обстановката в Русия той твърди, че смяната на този режим е допустима
само в два случая.
" Първият е гибелта на Путин. И мисля, че неговата естествена гибел. Но тук ми се коства, че има по-малък късмет за промяна на режима. И второто е икономическият колапс. Но няма да е скоро, мисля. Докато има Путин, това ще бъде Русия на Путин. Когато почине, ще гледаме. Но дано разберем, че във всеки случай живеем в ера на раздробяване на империите. Руската империя е може би последната империя в директния – добре, полукласически – смисъл на това. Тя несъмнено ще се разпадне. Това е неизбежно. Но е въпрос на време. Някой ден сигурно ", твърди Бабченко.

Според него третата фаза на войната ще бъде борбата за Херсон.

По отношение на вероятно нахлуване на Киев по отношение на Крим журналистът е песимистичен, защото това можело да накара Владимир Путин да употребява и нуклеарно оръжие.

" Крим е свещена земя за руснаците. За тях Крим е неразделна част от Русия. И те ще възприемат офанзива против Крим като офанзива против Русия. Атака против Крим за тях ще бъде същата като офанзива против Белгород, Санкт Петербург или майка Москва... Но бих предложил украинското управление и украинската войска към момента доста, доста мощно да вземат поради вероятността войната да премине в нуклеарен режим. И да вземе ограничения за гарантиране на сигурността на Украйна, като към този момент има поради тази нова опасност ", счита Бабченко.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР