Промоутърът на Тайсън Фюри - Боб Аръм, обвини колегата си

...
Промоутърът на Тайсън Фюри - Боб Аръм, обвини колегата си
Коментари Харесай

Боб Аръм: Хърн нарочно проваля мача между Фюри и Джошуа

Промоутърът на Тайсън Фюри - Боб Аръм, упрекна сътрудника си Еди Хърн, че преднамерено проваля договарянията за мач сред международния първенец и някогашния отличник в тежка категория Антъни Джошуа. Циганския крал предложи на своя съотечественик шанса да се бие за пояса на Световния боксов съвет (WBC), само че на два пъти му сложи крайни периоди за сключване на контракта, които Джошуа не съблюдава.

Агентът на Ей Джей Еди Хърн твърди, че сходен контракт за мач, който ще притегли големи доходи, няма по какъв начин да бъде финализиран толкоз преждевременно, само че съгласно Аръм задачата на шефа на Мачрум Боксинг е друга.

„ Еди Хърн бави всичко преднамерено, тъй като не желае да има подобен мач. Защо? Защото Джошуа загуби три от последните си пет мача и в случай че загуби още веднъж, това ще са четири провали в шест мач, след което той ще загуби огромна част от цената си. Еди се пробва да предотврати това “, разяснява опитният промоутър, който работи и с Кубрат Пулев.

„ Не знам да има някакви проблеми, Еди изпрати чернова на контракта, Франк и Джордж (Уорън) му дадоха отговор и по-късно с дни не чуваме нищо от Еди. Той желае да забави нещата, до момента в който те изцяло умрат. Не мисля, че Джошуа взе участие в това, той желае мачът да се състои, както и Тайсън Фюри. Но Еди не го желае и по тази причина прави всичко допустимо да го провали. Еди просто би трябвало да влезе в една стая с Уорън, да завършват контракта и да го подпишат. Не мога да се дразня на Тайсън Фюри, че е неудовлетворен от цялата обстановка “, добави Аръм.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР