Промоутърът на румънския боксьор Богдан Дину - Богдан Мушат от

...
Промоутърът на румънския боксьор Богдан Дину - Богдан Мушат от
Коментари Харесай

Много притеснителна информация за Кубрат Пулев

Промоутърът на румънския боксьор Богдан Дину - Богдан Мушат от King Promotion, разкри нещо много тревожно преди чуването на Кубрат Пулев пред Атлетическата комисия на щата Калифорния на 14 май.

" След багра с Кубрат Пулев разговарях с шефа на локалната комисия. Той бе сюрпризиран от обстоятелството, че Богдан се е изправил след първия нокдаун. След толкоз непозволени удари от противника. Каза ми, че в случай че е бил останал на пода, то съдията е трябвало да го разгласи за победител след дисквалификация ", съобщи Мушан пред prosport.ro.

" И съгласно него, в най-лошия за нас случай тогава, изходът на мача е щял да бъде избран от резултата в картите на съдиите досега. А две от тях посочваха безусловно тъждество. Двама от съдиите даваха 76:76, а един 77:75 за Кубрат. Мачът си беше еднакъв отвред ", добави Мушат.

Той със удовлетворение показа, че компанията му е наела куп скъпи юристи и е сигурен в позитивния излаз на борбата отвън кръга.

" Такива каузи не се стартират, в случай че не си сигурен, че ще ги спечелиш. Нашите американски юристи са приготвили дебели папки с доказателства и сме спокойни и уверени в триумфа си ", сподели още Мушат.

На 14 май тъкмо калифорнийската комисия ще гледа жалбата на Дину, с която се желае отменяне на мача. Тогава ще бъде гледана и жалбата на Джени Суши за полово принуждение поради целувката след дуела.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР