Промоутърът на Олександър Усик е избрал заместващ боец ​​за Тайсън

...
Промоутърът на Олександър Усик е избрал заместващ боец ​​за Тайсън
Коментари Харесай

Тайсън Фюри срещу Олександър Усик: Съмненията се появяват след твърдението за „заместващ боец“

Промоутърът на Олександър Усик е избрал заместващ войник ​​за Тайсън Фюри, в случай че британецът още веднъж се отдръпна от безспорния им конфликт.

Първоначално Фюри трябваше да се бие с Усик на 17 февруари за четирите пояса в тежка категория, само че беше заставен да напусне, откакто получи порязване в един от последните си спаринги. Битката в този момент ще се организира на 18 май, само че Алекс Красюк, който популяризира Усик, се тормози, че Фюри може да отсрочи борбата още веднъж, като се отдръпна.

„ Задължителният IBF Филип Хргович ще бъде заместител, в случай че [Фюри ] го прави още веднъж ", сподели Красюк пред Boxing Scene. „ Той се приготвя за Даниел Дюбоа на 1 юни, само че вместо това ще би трябвало да бъде подготвен на 18 май, с цел да размени Тайсън по каквато и да е причина. В противоположен случай ще загубим купата [IBF]. Това беше едно от нашите условия.

„ Играта е за това да бъдеш неоспорим. Не става дума за пари – става въпрос за завещание, за популярност. „ Тайсън Фюри споделя, че не го интересува това, само че на конференцията той к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР