Промоутърът на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев, беше част от

...
Промоутърът на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев, беше част от
Коментари Харесай

Промоутърът на Кобрата: Много искаме среща с Тайсън Фюри, но не отписваме и Усик

Промоутърът на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев, беше част от конференцията на Кобрата и Махмуд Чар, които ще се борят за купата на Световната боксова асоциация (WBA) на 30 март в „ Арена София “.

„ Шансът, който имаме в този момент, е шансът на професионалния ни живот. На мен и Кубрат. 30 години сме чакали да стигнем до софийската сцена за тази купа. Просто нямам думи. За нас е огромна заслуга. Титлата не е извоювана, само че съперникът е сериозен. Не е инцидентен. Наистина е добре отракан. Има опит в кикбокс. Шампион и войник е. Не е пристигнал тука на посетители. Той е на границата, която би трябвало да преминем, с цел да реализираме нашата цел.

„ Тук става въпрос за българска история. Тя продължава. Вие сте част от историята. Не би трябвало да проспиваме момента. Този театър не е виждан и не е чуван по нашите земи. Очаквайте изненади. Ще бъдат добавени имена. Ще има една женска изненада – Джоана Нуамеруе. Нашата фантазия може да се трансформира в призрачен сън от Махмуд Чар. Той е доста сериозен “.

Гоцев разкри, че има късмет спечелилият от огромния конфликт в София да се изправи против някого всред Тайсън Фюри и Олександър Усик, които ще се бият на за купата безспорен първенец в тежка категория на 18 май в Рияд, Саудитска Арабия.

„ Такъв ще бъде спектакълът на 30 март – кой ще излезе на върха, кой ще бъде Световен първенец, по какъв начин ще се показа? Много зависи от двамата боксьори, тъй като те са един от 10 на самата ранглиста на съперници в тежка категория. В момента се влагат доста пари в бокса, в Рияд, в Саудитска Арабия. Те държат на всички въпроси да бъде отговорено като създадат един съединителен шампионат на всички категории. Тоест – да има един международен първенец и четирите трофеи да се обединят в една. Това е задачата. Много зависи по какъв начин ще се показват двамата. Говорим с Matchroom. Ние в действителност се интересуваме от среща с Тайсън Фюри. Не отчислявам Олександър Усик, само че в случай че Тайсън Фюри е подготвен, се надявам някои от двамата да се изправи против него “, съобщи още Гоцев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР