Промоутърът на Дерек Чисора Еди Хърн изрази недоумението си от ...

Промоутърът на Дерек Чисора Еди Хърн изрази недоумението си от

Дори Еди Хърн се учуди на съдийското решение на Пулев – Чисора 


Промоутърът на Дерек Чисора Еди Хърн изрази недоумението си от безапелационната победа на неговия боксьор над Кубрат Пулев, която отсъдиха двама от тримата съдии край ринга. Един от тях даде 116-112 в изгода на българина, а другите бяха 116-112 и 116-114 за английския войник.

Така Чисора взе реванш за провалянето от Кобрата през 2016 година, само че дуелът беше доста равносилен и Еди Хърн регистрира този факт.

“Най-после Дерек победи. След толкоз години без триумф най-сетне едно съдийско решение отиде в негова изгода. Беше доста равносилен мач и можеше да се отсъди в двете направления. Но в кариерата си Дерек има толкоз доста оспорвани срещи, решенията от които не са отивали в негова изгода.

За мен персонално Чисора победи с 1-2 рунда. Последният беше решителен в моите очи, тъй като аз мисля, че той го завоюва и с това си подсигурява триумфа в борбата. Но разликата сигурно беше единствено 1-2 рунда.

Не разбирам съдиите, които са показали 116-112 в картите си, това е прекомерно огромно преимущество. Много се веселя, че Дерек завоюва една война и подсети за най-хубавите си моменти.

Пулев е боксьор от топ 15 в света, а по мое мнение даже е в топ 10 ”, заключи Хърн след края на галавечерта.

Източник: barometar.net


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg