Промоутърът на бившия световен шампион по бокс в тежка категория

...
Промоутърът на бившия световен шампион по бокс в тежка категория
Коментари Харесай

Антъни Джошуа не бил със сътресение! Имал ечемик в окото

Промоутърът на някогашния международен първенец по бокс в тежка категория Антъни Джошуа - Еди Хърн, отхвърли появилите се в британските медии информации, че клиентът му е излязъл на кръга против Анди Руис с мозъчно разтърсване.Джошуа загуби мача си след механически нокаут в 7-ия рунд от мексиканеца, а с това и купите си на Световната боксова асоциация (WBA), Световната боксова организация (WBO) и Международната боксова федерация (IBF).

При качването на кръга се видя, че окото на Джошуа е подуто. Феновете му незабавно заподозряха, че е имал тежък спаринг преди мача и е получил удари в главата, които са довели до разтърсване. Оказва се обаче, че истината е друга и не толкоз трагична.

“Не е правилно, че е бил ранен преди мача. Нямаше никакви здравословни проблеми преди този момент. Най-голямото ни терзание беше, че има ечемик окото. Той се държа самоуверено след загубата и към този момент мисли за реванш. Такъв мач би сложил Антъни под огромно напрежение”, съобщи Хърн пред английското издание “Телеграф” . Той въпреки всичко призна, че клиентът му е имал разтърсване, само че след мача. Въпреки лекото си неразположение, Джошуа не е отказал да застане пред медиите.

Загубата от Руис беше първа в кариерата на британеца след 22 победи. "

btvnovinite.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР