Промоутърът на Антъни Джошуа опроверга информациите в английските медии, че

...
Промоутърът на Антъни Джошуа опроверга информациите в английските медии, че
Коментари Харесай

Ечемик в окото бил големият проблем на Джошуа преди загубата от Руис

Промоутърът на Антъни Джошуа опроверга информациите в британските медии, че е британецът е имал мозъчно разтърсване преди загубата на трите си международни трофеи от мексиканеца Анди Руис в тежка категория по бокс. Мениджърът съобщи, че клиентът му е излязъл на кръга с издутина, само че тя се е дължала на ечемик в окото, оповестява " Канал 3 ".

``
реклама

Джошуа излезе против Руис с издутина на окото, което породи информации в британските медии, че Джошуа е получил тежки удари в спарингите преди мача за Световните трофеи, които са довели до мозъчно разтърсване. Еди Хърн обаче изрично отхвърли слуховете пред английското издание „ Телеграф ”.

“Не е правилно, че е бил ранен преди мача. Нямаше никакви здравословни проблеми преди този момент. Най-голямото ни терзание беше, че има ечемик окото. Той се държа самоуверено след загубата и към този момент мисли за реванш. Такъв мач би сложил Антъни под огромно напрежение ”.

Въпреки, че беше апетитен за суперфаворит в срещата Джошуа загуби с механически нокаут в 7-ия рунд и Анди Руис лиши трите му международни трофеи, ставайки първият международен първенец от Мексико.
 

След четирите нокдауна, в които бе пратен, британецът е получил лекарска възбрана да напуща дома си, в който е отседнал в Ню Йорк, в продължение на два дни.

Руис-младши разгласи, че желае реваншът за поясите на Световната боксова асоциация (WBA), Световната боксова организация (WBO) и Международната боксова федерация  да се организира в родината му.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР