Промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн не спира да дава

...
Промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн не спира да дава
Коментари Харесай

Eди Хърн: Бием Пулев и с Джошуа отиваме в Близкия Изток!

Промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн не стопира да дава изявленията пред англоезични медии преди дълго чаканата наложителна отбрана на международните трофеи в тежка категория на Международната боксова федерация (IBF) и Световната боксова асоциация (WBA) против Кубрат Пулев в Кардиф на 28 октомври.

“Мисля, че идващият мач на Антъни след този с Пулев ще бъде отвън Англия. Може би в Лас Вегас, може би в Близкия Изток*… След това желаеме мача за обединяване на международните трофеи против Дионтей Уайлдър. Всичко е в ръцете на Антъни, той просто желае да продължи победната серия. Но дано се оправим първо с Пулев”, разяснява Хърн, представен от “Мирър”.

Fights, fame and fatherhood: British boxing champion @anthonyfjoshua speaks to @SkyJacquie about his hopes for the future pic.twitter.com/7SOoX2rLnK
— Sky News (@SkyNews) October 9, 2017
Наскоро в друго свое изявление промоутърът се изрече ласкаво за Кобрата и го дефинира за член на топ 3 в тежка категория, визирайки и позицията му в класацията на боксовата библия списание “Ринг”.

*Еди Хърн на практика сподели “Среден Изток”, а не Близък, само че заради географското си разположение англичаните считат за Близък Изток страните от източната част на Балканския полуостров, а не страните от Западна Азия, които имаме поради ние в България.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР