Промоутърът на Александър Усик и Тони Белю - Еди Хърн

...
Промоутърът на Александър Усик и Тони Белю - Еди Хърн
Коментари Харесай

Еди Хърн: Имам големи планове за Усик

Промоутърът на Александър Усик и Тони Белю - Еди Хърн - отдаде дължимите чест и почитания към британския боксьор, макар че бе нокаутиран в осмия рунд от неоспоримия и единен международен първенец в полутежка категория. Хърн се концентрира в похвалите към Белю, като не пожела да разяснява бъдещето на Усик и единствено разгласи, че има огромни проекти за него, само че е съвсем несъмнено, че те ще са свързани с тежка категория.

ALL THE BELTS. FOREVER. #UsykBellew #boxing pic.twitter.com/fq2rau1sfp
— przemek garczarczyk (@garnekmedia) November 10, 2018
“Тони завоюва първите три рунда, не знам дали килограмите направиха разликата… Усик е популярен боксьор, хубаво е да помним Белю, който даде всичко в този мач и се веселя, че хората видяха най-хубавото от него. Трудно му беше в лека-тежка категория, само че реализира всичко в полутежка и ще се отдръпна почтено, всички се гордеем с него. Радвам се, че той е обезпечен доживот и може да си тръгне. Той се би с най-хубавите и не избегна никого, заслужава цялото почитание на света.

Тази вечер е отдадена на един страховит мач и на други такива невероятни. Имам огромни проекти за Усик, само че в този момент да отдадем почитание да един страховит боксьор - Тони Белю”, сподели Хърн.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР