Промоутърът на Александър Поветкин, Андрей Рябински пусна съобщение в Туитър,

...
Промоутърът на Александър Поветкин, Андрей Рябински пусна съобщение в Туитър,
Коментари Харесай

Руснак ще е следващият съперник на Джошуа

Промоутърът на Александър Поветкин, Андрей Рябински пусна известие в Туитър, в което декларира, че международният първенец на WBA, IBF, IBO и WBO Антъни Джошуа би трябвало да пази купата си против руснака като залогът е купата на WBA.

По информация на Рябински, организацията за мача и провеждането му ще отнемят към 150 дни (5 месеца).

​Трима претенденти за мач с Джошуа

"Днес Поветкин беще разгласен за кандидат за купата на WBA, която сега се държи от Антъни Джошуа. Срокът за осъществяване на дуела е 150 дни, а Джошуа няма право да се бие с различен преди мача със Саша! Предстоят договаряния ", написа Рябински в Туитър. Предишната информация беше, че срещата сред двамата би трябвало да бъде извършена до края на 2018 година, само че нещата са се трансформирали.

Само преди дни Поветкин размаза Дейвид Прайс, а Джошуа надви над Джоузеф Паркъв за купата на WBO. Самият Джошуа е навит на дуел с американеца Дионтей Уайлдър, само че очевидно първо ще би трябвало да мине през Саша Поветкин.

Внимание!
Сегодня Поветкин назначен обязательный претендентом к Джошуа по WBA!!!
Срок 150 дней с сегодняшнего дня на организацию багра, пердах должен произойти. Джошуа НЕ имеет права ни с кем драться до Саши!!! 30 дней на переговоры.!
— Рябинский Андрей (@Ryabinskiy) April 6, 2018
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР