Промоутърът Еди Хърн съобщи, че мачът за световните титли в

...
Промоутърът Еди Хърн съобщи, че мачът за световните титли в
Коментари Харесай

Обявиха датата на реванша между Усик и Джошуа |

Промоутърът Еди Хърн заяви, че мачът за международните трофеи в тежка категория във версиите WBA (Световна боксова асоциация), IBF (Международна боксова федерация) и WBO (Световна боксова организация) сред украинеца Олександър Усик и англичанина Антъни Джошуа ще се организира на 23 юли.

Хърн добави, че е съвсем несъмнено, че мачът ще се състои в страна от Близкия изток и по-конкретно в Саудитска Арабия. Финалните елементи се чакат в околните дни.

" Мислехме и за вид, в който мачът да се играе в Съединени американски щати, само че не мисля, че ще се организира там. Бих желал да оповестя новините за този дуел идната седмица преди мача сред Канело Алварес и Дмитри Бивол. Сигурно е, че мачът ще бъде през юли и по-точно на 23-ти ", съобщи Хърн.

Усик победи Джошуа на 25 септември предходната година на стадион " Тотнъм Хотспър " в Лондон, с което взе шампионските пояси на британеца. С успеха украинецът има баланс от 19 победи в 19 мача на професионалния кръг, до момента в който Джошуа има 26 триумфа и 2 провали.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР