Промоутърът Еди Хърн призна, че Антъни Джошуа не търси просто

...
Промоутърът Еди Хърн призна, че Антъни Джошуа не търси просто
Коментари Харесай

Антъни Джошуа има три варианта, ако битката с Фюри пропадне

Промоутърът Еди Хърн призна, че Антъни Джошуа не търси просто някакъв пердах, макар че идва след две следващи загуби от Олександър Усик. В момента текат усилени договаряния за мегасблъсък против Тайсън Фюри, само че даже и да не се стигне до съгласие Ей Джей има други варианти.

„ Джошуа не желае нещо леко. Според мен това ще проработи против него “, съобщи Хърн пред DAZN. „ Той е топ 10 боксьор. Веднага щом започнах да загатвам имена, цените се качиха. Последното което Джошуа желае е мач от страдание “, добави Хърн.

Промоутърът на Matchboxing загатна три имена като варианти за Джошуа, в случай че „ Битката за Британия “ с Фюри пропадне.

Филип Хъргович с прякор Животното е спечелил всичките си 15 професионални мача. 30-годишният хърватин има 12 нокаута в тях. През август той бе в картата на Джошуа – Усик като победи китаеца Жан Жилей в елиминатор за купата на IBF.

Именно китаеца Жан е друга от вариантите. Въпреки загубата от Хъргович, 39-годишният китаец е вероятен съперник. Също като Усик той е левичар, което може да сложи Ей Джей в сложна позиция.

Ото Уолин е последното име упоменато от Хърн. 31-годишният швед също е левичар и има 24 победи и 1 загуба – от Фюри през 2019 година По-рано тази година Уолин победи по точки американеца Райдър Букър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР