Промоутърът Еди Хърн обяви, че действащият световен шампион в тежка

...
Промоутърът Еди Хърн обяви, че действащият световен шампион в тежка
Коментари Харесай

Еди Хърн: Нямаме изпратен договор от Тайсън Фюри за битка през септември с Антъни Джошуа

Промоутърът Еди Хърн разгласи, че настоящият международен първенец в тежка категория Тайсън Фюри към момента не е изпратил контракт на сънародника си Антъни Джошуа за дуел през септември.

Фюри разкри в петък, че е пратил договор на Джошуа за мач на стадион " Уембли ".

" Нямаме изпратен контракт за борба през септември ", съобщи Хърн пред IFL TV, само че добави, че има диалози с екипа на Фюри.
 Тайсън Фюри изпрати контракт на Антъни Джошуа за боксов мач през септември на стадион Тайсън Фюри изпрати контракт на Антъни Джошуа за боксов мач през септември на стадион " Уембли "
Той добави, че от щаба на Джошуа също договарят за борба с някогашния международен първенец в супертежка категория на Световния боксов съвет (WBC) Дионтей Уайлдър през декември и няма да трансформират тези проекти.

" Ако нашите проекти не се осъществят, несъмнено, ще сме подготвени да обсъдим дуел с Фюри. Битката с Тайсън Фюри е борба, която Антъни Джошуа желае ", добави Хърн.

34-годишният Фюри има 33 победи и тъждество в 34 дуела, до момента в който Джошуа е записал 25 триумфа и 3 загуби в 28 борби на професионалния кръг. Джошуа, който победи американеца Джърмейн Франклин по точки в Лондон през април, загуби два пъти от 36-годишния Усик.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР