Промоутърът Еди Хърн коментира бъдещите съперници на своя клиент Антъни

...
Промоутърът Еди Хърн коментира бъдещите съперници на своя клиент Антъни
Коментари Харесай

Промоутърът на Джошуа: Ще видим кой е първи – Пулев или Усик

Промоутърът Еди Хърн разяснява бъдещите противници на своя клиент Антъни Джошуа, откакто британецът си върна международните трофеи във версии IBF, WBA и WBO. Това стана факт след триумфа по точки над Анди Руис в Дирия (Саудитска Арабия) нощес.

Както е известно, 30-годишният Джошуа е длъжен да се бие с Кубрат Пулев, който е формален кандидат за купата на IBF (Международна боксова федерация). В същата обстановка е и Александър Усик, който е наложителен кандидат на WBO (Световната боксова организация).

IBF твърди, че първи е редът на нейния кандидат Пулев. От друга страна WBO упорства, че Джошуа би трябвало да се изправи против Усик в най-скоро време.

„ Първият наложителен беше Кубрат Пулев, той се отдръпна и Антъни се би с Карлос Такам. Задължителен кандидат на WBO бе Александър Поветкин, никой не искаше да се бие с него, а Антъни го победи ", напомни Хърн.

" В момента Кубрат Пулев е кандидат на IBF, Олександър Усик е кандидат на WBO. Ще приказваме с двете организациите кой ще е първи и след това по Коледа с Антъни Джошуа започваме ще работим по идващия му мач ", добави промоутърът на Ей Джей.

Самият Джошуа съобщи след успеха си, че е подготвен да организира трети мач с Анди Руис. Освен това се приказва, че британецът е мощно заинтересован от борба с Дионтей Уайлдър, който държи шампионския пояс във версия WBC (Световен боксов съвет). Бившият международен първенец Тайсън Фюри също е на опашката за борба с Антъни Джошуа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР