Промоциите на Петък 13-и действат различно на всеки. Някои хора

...
Промоциите на Петък 13-и действат различно на всеки. Някои хора
Коментари Харесай

Какво да очакваме от промоциите за Петък 13-и

Промоциите на Петък 13-и работят друго на всеки. Някои хора избират да не харчат пари на тази дата. Но в случай че неприятният шанс не ви плаши, на тази дата през април можете да намерите в действителност положителни покупко-продажби.

Резервиране на полет

Дори хората, които не са доста суеверни, заобикалят да си резервират полет на тази дата. Можете да спестите обаче приблизително 5 % от най-популярните полети, настояват разнообразни проучвания. Някои отстъпки доближават и близо 50 %.

Да си създадем татуировка

Колкото и необичайно да звучи, офертите да си извършите татуировка на Петък 13-и са в действителност преференциални. Някои студиа вършат огромни отстъпки, само че въпреки всичко има много ограничавания. Например би трябвало да избирате от специфични дизайни. И татуировчиците нормално са съгласни да работят единствено по избрани елементи от тялото.

Да вдигнем женитба

Да се ожените на Петък 13-и сигурно не е най-гарантираният способ за икономисване на пари. Но на тези дати цените са едни от най-ниските за сходни ритуали. Има отстъпки за пътешестване, услуги и настаняване в разнообразни хотели.

 Какво да чакаме от промоциите за Петък 13-и

Доброто остаряло онлайн извършване на покупки

Нормално е да засегнем и онлайн извършването на покупки като част от промоциите около датата. В седмицата на Петък 13-и да вземем за пример, Topshop предлага специфични отстъпки до -70 % за необятен набор от артикули.

1. Искате да освежите спалнята си с нов топ матрак – на преференциална цена е извънредно качественият и влиятелен Риню Евкалипт 3.5 см.

2. Ако пък търсите смяна в кухнята – идеално и много икономично решение е комплектът точило плюс цели три ножа – повсеместен, салатен и нож за белене.

3. Продължавайки с кухнята, за какво не помислите и за нов тиган – комфортни разновидности са серията Алегра с отличен дизайн и най-хубавото керамично покритие на пазара през днешния ден.

4. Ако пък желаете да сте в звук със затоплящото се време, концепцията да промените обувките си със свежи кецове наподобява много разумна. По тази причина разгледайте кецовете на Уокмакс.

5. Ако към момента не сте решили и желаете да разгледате всяка оферта,

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР