Промотърите на Кубрат Пулев от Зауерланд са сигурни, че българският

...
Промотърите на Кубрат Пулев от Зауерланд са сигурни, че българският
Коментари Харесай

Пулев няма да повтори грешките от боя с Кличко, сигурни са от "Зауерланд"

Промотърите на Кубрат Пулев от " Зауерланд " са сигурни, че българският боксьор ще се показа сполучливо в идния мач за международната купа против Антъни Джошуа. Кале Зауерланд разяснява пред " Дейли Стар ", че българският боксьор има шансове.

" Мисля, че възможностите на Пулев са доста положителни. Срещу Кличко се справяше доста добре, само че имаше напълно неверна тактичност, тъй като се опитваше да се боксира по-добре от самия Кличко. Но все пак се справяше добре, до момента в който не беше нокаутиран ", сподели германецът.

Зауерланд изрази оптимизъм, че Пулев няма да позволи на международния първенец да прави каквото си желае.

" Срещу Пулев той няма да срещне някой остарял и завършил за спорта конкурент. Пулев няма да се сложи в обстановка, която не управлява, ще го завърши, това е доста ясно. Много съм убеден в възможностите на Пулев. Очевидно ще създадем мача в Кардиф и може да очаквате изказване идната седмица ", добави Зауерланд.

Засега мачът не е разгласен публично, само че преди ден промотърът на Джошуа Еди Хърн разкри, че всичко ще бъде завършено до седмица.

В последните седмици имаше съществено напрежение сред Пулев и промотърите му от " Зауерланд ". Българският боксьор не остана удовлетворен от държанието на своя екип, наричайки дейностите им " аматьорски ". Той счита, че времето за подготовка е извънредно незадоволително.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР