Промотърът на Гран При на Белгия Ванеса Мес обяви, че

...
Промотърът на Гран При на Белгия Ванеса Мес обяви, че
Коментари Харесай

В Белгия ще се борят “Спа” да остане във Формула 1

Промотърът на Гран При на Белгия Ванеса Мес разгласи, че се надява, че “Спа ” ще резервира мястото си в календара на международния шампионат и решението да това ще стане факт напълно скоро. Тя беше на среща с промотъра на Формула 1 в Бахрейн по време на предсезонните проби и след завръщането си в Европа приказва пред белгийските медии.

“Спа ” има контракт да е кръг от Формула 1 и за тази година, само че по-късно бъдещето на именитото трасе в Ардените остава неразбираемо.

“Ясно е, че всяко едно място в календара на Формула 1 коства скъпо - изясни Меа пред локалната тв RTBF. - Дори за тази година беше мъчно да се преборим, само че през 2022 доказахме, че можем да се оправим, дори се представихме чудесно и към този момент е време да помислим за бъдещето. ”
 Алонсо: Бяхме по-бързи от Ферари на тестванията Алонсо: Бяхме по-бързи от Ферари на тестванията
Промотърът на Гран При на Белгия описа и за срещата в Бахрейн.
 Темпото на Ферари от Бахрейн откри пояснение Темпото на Ферари от Бахрейн откри пояснение
“Шефовете на Формула 1 ни показаха своята визия за бъдещето и “Спа ” изцяло дава отговор на техните визии - изясни Ванеса Мес. - Ръководителите на шампионата са удовлетворени, че ние имаме поддръжката на политическите водачи на Белгия. Надявам се, че ще подпишем новия си контракт идващите седмици или месеци, като той ще е за няколко години. ”
 Еди Джордан: Хамилтън има късмет за купата Еди Джордан: Хамилтън има късмет за купата
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР