Промо билетите свършват, побързайте! INK е името на поредното качествено

...
Промо билетите свършват, побързайте! INK е името на поредното качествено
Коментари Харесай

Гръцката алтърнатив рок група INK ще участва в Burgas Jam

Промо билетите свършват, побързайте!

INK е името на следващото качествено попълнение в многолюдния музикален тим на китарния фест Burgas Jam 2018. Това е алтърнатив рок група от Александруполис, Гърция, образувана през 1999 година. Момчетата от INK са излизали на една сцена с Джеф Мартин (The Tea Party), The Twilight Singers, Puressense, Craig Walker. Те са взели участие в огромни фестивали, наред с имена като Faith No More, Fun Lovin Criminals, Clawfinger. Свирили са и на Spirit Of Burgas.

INK имат неповторимо звучене. Когато свирят, те са напълно потопени в музиката, която вършат. Не се въздействат от мейнстрийма. За тях не е значимо какво е съвременно в този момент, с цел да се придържат към него. Звучат по този начин, както им харесва - без излишества и без взаимни отстъпки.

Междувременно започва продажба на билетите за новото издание на Burgas Jam. Можете да се снабдите с тях от мрежите на Eventim и Grabo, касата в Културен дом на нефтохимика, магазин " Саундгардън " в Безистена, а от 4 юни ще се оферират и на лятна каса " Часовника ".

Един билет коства 18 лв., само че първите 400 са на промоционална цена от 14 лв.. Повечето промо билети са продадени, само че още имате късмет да вземете някой от последните.

Датата, на която ще се организира новият Burgas Jam е 7 юли. Мястото - пространството сред Морска гара и Магазия 1 в Зоната за публичен достъп на Пристанище Бургас. Освен група INK, на сцената ще излязат Gus G - един от обичаните китаристи на Ози Озбърн, Николо Коцев, Бисер Иванов, Васил Първановски от ODD CREW, Славчо Николов от Б.Т.Р., Александър Мариновски от група " Сигнал ". В гръмък дръм батъл ще вземат участие вездесъщият Стоян Янкулов - Стунджи и бързоръкият Николай Тошев.

Елена Розберг от радио Z-ROCK одобри предизвикването да се изяви като водеща на новия BURGAS JAM.

Предстоят още приятни изненади, тъй че следете събитието във фейсбук:

https://www.facebook.com/burgas.jam/

Също и в ютюб:

https://www.youtube.com/channel/UCYzW5L7BvvrqgXqV8k9NdEw

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР