Промишлен имот с площ 915 кв. м в гр. Берковица

...
Промишлен имот с площ 915 кв. м в гр. Берковица
Коментари Харесай

НАП Монтана отново продава промишлен имот

Промишлен парцел с повърхност 915 кв. м в гр. Берковица продава на търг с скрито наддаване Национална агенция за приходите Монтана. Той се състои от солидна едноетажна постройка и панелен склад.

Кандидат-купувачите могат да създадат оглед от 16 до 20 май в това число. Предложенията на искащите да вземат участие в наддаването се подават в същия период в постройката на приходната администрация на пл. Жеравица.

Началната тръжна цена на парцела е 70 000 лева За да вземат участие в наддаването, искащите би трябвало да преведат депозит за присъединяване в размер на 20% от първичната цена или 14 000 лева до 20 май в това число. Новият притежател се чака да стане прочут на 26 май, когато ще бъдат прегледани всички постъпили оферти.

Пълният текст на обявата, както и други разгласи за продажба на активи, могат да се видят на уеб страницата на приходната администрация на www.nra.bg. Там се намират също по този начин и изискванията, и разпоредбите за присъединяване и осъществяване на търговете с скрито и очевидно наддаване.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР