Променят режима на обслужване в Регионална библиотека "Христо Ботев" -

...
Променят режима на обслужване в Регионална библиотека "Христо Ботев" -
Коментари Харесай

От днес: Библиотеката във Враца работи с нов режим

Променят режима на обслужване в Регионална библиотека "Христо Ботев " - Враца от през днешния ден - 1 декември, оповестиха от управлението.
Обслужването на читатели ще се прави след показване на документ за имунизация, документ за преболедуване или за проучване. Условията не се ползват за лица под 18-годишна възраст. За читатели без посочените документи обслужването ще става с предварителна поръчка по телефон /092/62 61 70/; по имейл - или и посредством персонално известие на.
Необходимо е потребителят да уточни своя читателски номер, трите си имена, както и заглавията, които би желал да заеме. Изпълнената поръчка ще се получава опакована на входа на отдел "Заемна за дома ", в централна постройка на библиотеката. За поръчки, които се получават във филиал в ж.к. "Дъбника ", книгите ще се предават на входа за библиотеката. Срокът за осъществяване ще бъде конкретизиран персонално с всеки четец, в границите на работното време на библиотеката. Всички заети книги ще бъдат служебно презаписвани до обновяване естествения темп на работа в библиотеката.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР