Промените в закона за КПКОНПИ и назначаването на Бойко Рашков

...
Промените в закона за КПКОНПИ и назначаването на Бойко Рашков
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Рашков има само един арест - на Борисов, който завърши позорно

Промените в закона за КПКОНПИ и назначението на Бойко Рашков за началник на комисията са разнообразни неща. Това съобщи Тошко Йорданов от " ИТН " (ИТН) по БТВ.

" Нали шефът на КПКОНПИ би трябвало да проверява закононарушения за нелегално добити средства. В момента Бойко Рашков да не е монахиня в девически манастир, той е отпред на Министерство на вътрешните работи една година. Би трябвало и сега да проверява всевъзможни закононарушения от всевъзможен темперамент. Вярно имаше един арест - на Бойко Борисов, който приключи позорно, разгласи Йорданов.

Той подсети, че от записа от закритата среща на " Демократична България ", излиза наяве, че са нужни механически промени в текстовете на закона за КПКОНПИ. По думите му планът е " неспособно " преписан от проектозакон на ГЕРБ.

Йорданов разгласи още, че казусът с КЕВР (регулаторът остана без председател) се дължи на " юридическата непросветеност на Лена Бориславова ".

По думите на депутата министрите от квотата на Има Такъв Народ са работили добре, само че Кирил Петков и Асен Василев са им пречили да си правят работата. Като образец за зловредна интервенция на Асен Василев той даде отхвърли от доставки на газ от Русия.

" Германия, Италия и Гърция сигурно са страни от Европейския съюз, които по една скица се разплащат с съветската страна и получават съветски газ. Това очевидно е скица, която не нарушава глобите, тъй като това са страни от Европейски Съюз, които упорстват за наказания. Искането на Николов (Александър Николов, министър на енергетиката от квотата на ИТН) е било ние да създадем същото, да използваме същата скица, с цел да получаваме съветски газ на 32% надолу. Човекът, който е брутално, е спрял това, се споделя Асен Василев ", изясни Тошко Йорданов.

Той призна, че не може да даде отговор на въпроса с кого Има Такъв Народ би преговаряла в идващия парламент, в случай че влезе в него.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР