Промените в това колко често мигате може да са признак

...
Промените в това колко често мигате може да са признак
Коментари Харесай

Мигането твърде много пъти може да е признак на 7 инвалидизиращи здравословни състояния

Промените в това какъв брой постоянно мигате може да са симптом на съществени съществени здравословни проблеми, съгласно здравни специалисти.

Или мигането също доста или в някои случаи прекомерно малко, може да бъде издайнически знак, че имате някой от редица здравословни проблеми, от елементарни алергии до по-сериозни положения като автоимунни болести и даже заболяването на Паркинсон.

Мигането оказва помощ да се резервира овлажнява окото и отстранява прахуляк и парчета, приблизително множеството възрастни хора мигат един път на всеки три до пет секунди - само че измененията в това могат да демонстрират, че се случва нещо друго. По-долу изброяваме седемте условия, за които би трябвало да внимавате.

1. Болест на Паркинсон

Колко постоянно мигаме се въздейства от количеството допамин в мозъците ни. Колкото по-малко допамин, толкоз по-рядко мигаме и колкото повече се фиксираме върху една тематика.

При хора с Паркинсон някои от нервните кафези, които създават допамин, са спрели да работят и по тази причина нямат задоволително химикала...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР