Промените в националния отбор на България продължават с пълна сила.

...
Промените в националния отбор на България продължават с пълна сила.
Коментари Харесай

Още един българин влезе в щаба на Младен Кръстаич

Промените в националния тим на България не престават с цялостна мощ. Поредното ново лице в напълно актуализирания треньорски щаб, отпред на който е селекционерът Младен Кръстаич, се споделя Светлин Спасов.

Опитният експерт ще дава отговор за кондиционното положение на футболистите. Той разполага с богат опит на тази позиция, откакто през последните години работи в редица тимове у нас. Сред тях са Арда, ФК ЦСКА 1948, Локомотив (София), а понастоящем оказва помощ на Красимир Петров в Пирин (Благоевград). Бившият футболист на Литекс и Нефтохимик работи с Красимир Балъков в сегашния водач в шампионата, а преди този момент бе в Кърджали по покана на Елин Топузаков.

По този метод той става вторият българин, който ще асистира на Младен Кръстаич след Иван Иванов. Подобно на младия експерт се чака и той да съвместява работата си с тази при " орлетата ". Останалите в щаба са Стефан Янкович, Неманя Милинчич, а Дарко Божович ще бъде треньор на вратарите.

Кондиционният експерт ще стартира работа още през септември, когато Кръстаич за пръв път ще събере своите играчи в Разград за лагер към мачовете в Лигата на нациите с Гибралтар и Северна Македония. Първата подготовка е планувана за 18-и септември. Сръбският ментор към този момент разгласи листата с футболисти, в който попадат общо 8 дебютанти. Голяма част от състава включва млади състезатели, които до момента се подвизаваха в младежките обединения на България.
 Цветомир Найденов: Явно Чочев би трябвало да вкара повече, с цел да го повикат в националния
Цветомир Найденов: Явно Чочев би трябвало да вкара повече, с цел да го повикат в националния

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР